dilluns, 20 de febrer del 2023

Hola nois i noies de 4t i 5è la Candela!

Ja hem vist els vostres comentaris de presentació. Nosaltres també tenim ganes que arribeu al Berguedà. Sabeu que sereu la primera estada que tindrem del segon trimestre? Ja ho tindrem tot a punt quan arribeu!

És fantàstic que ja sapigueu algunes coses de la investigació als rius i rieres. Aquí ho portarem a la pràctica al riu Llobregat, a veure si s'assembla al vostre torrent de Valls. El dia que hi anem ja ens explicareu si els dos rius tenen les mateixes característiques.

A la casa no hi ha cap animal domèstic. Bé... A vegades sí que n'hi volten, però per fora el recinte. Com que està al mig del bosc envoltada de boscos a vegades ens hi trobem ramats de vaques que pasturen tranquil·lament.

Penseu que el dia que arribareu ens trobarem a Castellar de n'Hug, i que l'últim tram és força revirat... Ho diem per l'esmorzar, millor que no us atipeu gaire, que hi ha perill de marejades😧 Veurem si us podem encarregar una mica de neu, de moment a la cara sud n'hi ha poca. Potser amb una mica de sort el dia que anem al Pedraforca en podrem xafar una mica i tot. Ja ens ho trobarem!

Fins aviat!

Laura, Pep i Roger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada